Stoiximan Super League

Το μοναδικό δίλημμα του Ουζουνίδη

Η χρησιμοποίηση του Βιγιαφάνιες φαίνεται πως είναι το μοναδικό ερωτηματικό του Μαρίνου Ουζουνίδη όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς επέστρεψε στη διάθεσή του ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναμένεται σήμερα να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Από την πλευρά του, εκτός αναμένεται να μείνει ο Τσάβες, αφού ο Εβρίτης τεχνικός δεν δείχνει διάθεση να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Αργεντινού φορ.

Εκτός παραμένουν ο Λουτσιάνο και ο Κοτσάρης, ο οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες τους για να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν.

Όσον αφορά τα πλάνα του κ. Ουζουνίδη, το μοναδικό ερωτηματικό φαίνεται πως αποτελεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος διεκδικεί φανέλα βασικού μαζί με τον Μουνιέ.

Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Μολίνς και Βιγιαφάνιες (ή Μουνιέ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x