Stoiximan Super League

«Το όνειρο του Ατρόμητου να συνεχιστεί και στον β’ γύρο»

Το δικό του μήνυμα μετά τη νέα νίκη του Ατρόμητου επί της Κέρκυρας έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χρήστος Γαλαριώτης, ευχαριστώντας παράλληλα και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το Περιστέρι μετά τη νέα νίκη του Ατρόμητου, με την οποία η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 30 βαθμούς και ακολουθεί σε απόσταση βολής τους «μεγάλους» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο στόχος φυσικά δεν είναι αυτός, αλλά η όσο το δυνατόν πιο άμεση εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου εν όψει της νέας σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, στα Δυτικά Προάστια ζουν το δικό τους όνειρο και μέσω Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χρήστος Γαλαριώτης έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο για τη συνέχεια, όσο και για τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν μια ακόμα απόδειξη ότι ο Ατρόμητος τη φετινή χρονιά έχει ανέβει επίπεδο και θα διεκδικήσει στα ίσα την έξοδο στην Ευρώπη. Βλέποντας αυτά τα παιδιά να παλεύουν σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ένιωσα περήφανος και ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ευχή όλων να συνεχιστεί το όνειρο και στον 2ο γύρο όπου είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα τα δώσουν όλα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας που διένυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο στο νησί των Φαιάκων υπό καταρρακτώδη βροχή! Τους περιμένουμε δίπλα μας και στο δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο την Τετάρτη στην Τρίπολη!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x