Stoiximan Super League

Το «παλεύει» ο Αλαφούζος

Τεράστιες προσπάθειες καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τα χρέη του Παναθηναϊκού σε πρώην ποδοσφαιριστές του και να καταφέρει να περάσει τον πρώτο έλεγχο της UEFA.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στην αποπληρωμή των δόσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, όμως για να καταφέρει να περάσει τον έλεγχο της UEFA χρειάζεται να διακανονίσει όλα τα χρέη στους πρώην παίκτες.

Αυτό είναι κάτι που έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο «πράσινο» στρατόπεδο εν όψει του ελέγχου της UEFA τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όμως για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα θα πρέπει να έχουν διακανονιστεί και να πληρώνονται τα χρέη.

Η SportDay παρουσιάζει σήμερα τις ενέργειες που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό προς αυτή την κατεύθυνση.

Χθες πέρασε από τα γραφεία του «τριφυλλιού» ο Σίλβα Κλέιτον για να ένας νέος διακανονισμός σε πιο πολλές δόσεις για τα χρήματα που του χρωστάνε οι «πράσινοι». Ο Βραζιλιάνος απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε, κάνοντας μία μεγάλη εξυπηρέτηση, αφού η αποπληρωμή θα γίνει σε πολλές δόσεις και είναι μακροχρόνια.

Την προσεχή Δευτέρα εκδικάζεται η προσφυγή του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ζητάει την καταβολή των 600.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν πήρε από τη στιγμή που τα χρήματα αυτά δεν τα πήραν οι «πράσινοι» από τη Nova βάσει σύμβασης. Θεωρείται μία δύσκολη περίπτωση και οι ιθύνοντες του συλλόγου θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση και να δώσουν τα χρήματα στον παίκτη σε όσο πιο πολλές δόσεις γίνεται.

Όσον αφορά τον Τοτσέ, το «τριφύλλι» - μετά την απόφαση της προσφυγής – καλείται να καταβάλει στον Ισπανό φορ ένα ποσό της τάξεως των 940.000 ευρώ σε 45 δόσεις βάση του μνημονίου της Σούπερ Λίγκας που ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Για τον Κουίνσι ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, για να επικυρωθεί το πρόστιμο 70.000 ευρώ στον Αφρικανό άσο λόγω διάφορων παραβάσεων, όμως γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του σε λίγες μέρες.

Τέλος, το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι επαφές με τον Σεϊταρίδη και τον Πίντο, ώστε να υπάρξει μία αμοιβαία συμφωνία και να γίνουν νέοι διακανονισμοί για τα χρωστούμενα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x