Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το παράδοξο του Ολυμπιακού μετά από διακοπές στο πρωτάθλημα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάποιοι από τους διεθνείς είχαν τη δυνατότητα να παίξουν στις εθνικές τους, την περίοδο που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο ισχύει για τον Μπουχαλάκη, τον Ανδρούτσο, τον Τζολάκη και τον Σουρλή, ο Μάρκοβιτς στην ελπίδων της Σερβίας. Είναι καλό παίκτες που είναι εντελώς εκτός να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους. Γενικά ήταν καλά τα πράγματα με τις εθνικές, αρκεί να γυρίσουν όλοι υγιείς. Δεν έφυγαν πάλι 15 παίκτες, αλλά έντεκα αφού έμειναν οι τραυματίες στο Ρέντη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ονιεκούρου και ο Κούντε φαίνεται πως είναι τα πιο σοβαρά προβλήματα. Ιατρικά ίσως να είναι έτοιμοι για την ομάδα, όμως μου φαίνεται δύσκολο να μπουν να παίξουν ή να ξεκινήσουν από την αρχή. Για τον Ονιεκούρου, ίσως και τον Κούντε, ίσως να είναι πιο έτοιμοι με την Φενέρμπαχτσε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ένα ξεχωριστό δεδομένο για τους αγώνες του Ολυμπιακού μετά από διακοπές του πρωταθλήματος: «Ενώ ο Ολυμπιακός γενικά μετά τις διακοπές για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν δείχνει καλό πρόσωπο, όταν όμως έχει ντέρμπι τα έχει κερδίσει όλα. Μετά από διακοπές εθνικών ομάδων, Χριστουγέννων ή εσχάτως πανδημίας, τα έχει κερδίσει όλα. Έχει έξι στα έξι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x