Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το παρασκήνιο των επαφών του ΠΑΟΚ με Καυτανζόγλειο και το plan b»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το γηπεδικό ζήτημα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι συνεχόμενες οι συσκέψεις, η ενημέρωση και οι επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη. Αφού βγει το Προεδρικό Διάταγμα που θα ορίζει το χωροταξικό σχέδιο, τις άδειες για το νέο γήπεδο και αναμένεται στα τέλη της χρονιάς και μετά θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να τρέξει τη δική του αρχιτεκτονική μελέτη, ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένα κομμάτι αφορά την προεργασία και το άλλο αφορά τη μετακόμιση. Βλέπουμε τι συμβαίνει, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη για την Β’ ομάδα με το Καυτανζόγλειο και θα πάει στο γήπεδο του Μακεδονικού. Είναι ερωτηματικό γιατί η Πολιτεία αρνείται την ανακαίνιση του Εθνικού Σταδίου, την αναμόρφωση του Σταδίου και συμβαίνει όλο αυτό», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, τόνισε: «Το Καυτανζόγλειο ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και ο ΠΑΟΚ έχει στείλει μελέτη και δεν έχει λάβει απάνταση. Ο κ. Μαυρωτάς δεν έχει γνώση του θέματος. Έχει πεισμώσει ο Σαββίδης και προχωράει ο ίδιος το θέμα του γηπέδου. Τι έχει κάνει η Πολιτεία για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και δεν έχει προχωρήσει. Θα έχει πολλά επεισόδια. Υπάρχουν ερωτηματικά. Έχει απέναντί του μία ΓΓΑ και έναν πολιτικό προϊστάμενο που δείχνουν πως δεν έχουν διάθεση να προχωρήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, όπως αυτό φάνηκε και στο θέμα του ΠΑΟΚ Β’».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x