Stoiximan Super League

Το πλάνο του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Χωρίς «καθαρό» αριστερό μπακ και με τους Φορτούνη-Μασούρα να εναλλάσσονται στη θέση του σέντερ-φορ θα παραταχθεί στο ντέρμπι ο πληγωμένος από τις απουσίες, Ολυμπιακός.

Με τακτικές «αλχημείες» και παίκτες σε ρόλο που θ’ αναλάβουν πρώτη φορά φέτος θα κατέβει αναγκαστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός.

Μετά τις σημαντικές απουσίες των Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά, στους αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» του Πέδρο Μαρτίνς προστέθηκε ο Χολέμπας, που επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Δεδομένου λοιπόν ότι εκτός των επιλογών του Πορτογάλου βρέθηκε και πάλι ο Βινάγκρε, είναι μονόδρομος η χρησιμοποίηση του Ραφίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κατά τ’ άλλα, το γνώριμο 4-3-3 αναμένεται να στελεχωθεί ως εξής, βάσει των όσων ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, ο Ντρέγκερ στο δεξί άκρο και οι Σεμέδο-Σισέ δίδυμο στα στόπερ. Στα χαφ θα βρεθούν οι Εμβιλά-Μπουχαλάκης-Καμαρά, ενώ μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Μπρούμα-Μασούρας-Φορτούνης, με τους δυο τελευταίους να εναλλάσσονται στη θέση του σέντερ-φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x