Stoiximan Super League

Το πλάνο του Μαρτίνς με rotation για διπλή… απόδραση

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδιά του για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας στο μυαλό του και τον κρίσιμο αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Κάνει πλάνο για διπλή… απόδραση ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την Κυριακή στο Ηράκλειο, έπειτα από τα ματς των εθνικών, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει τα σχέδιά του για το ματς (21/10, 20:30) με τον ΟΦΗ, έχοντας στην άκρη του μυαλού και τον κρίσιμο αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Μπορεί οι ομάδες να πορεύονται παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά η αναμέτρηση στο Λουξεμβούργο μπορεί να κρίνει πολλά, ο 48χρονος τεχνικός το ξέρει καλά και δεν γίνεται να παραβλέψει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ειδικά, επειδή μεσολάβησαν ματς εθνικών ομάδων και ο Μαρτίνς στερήθηκε 16 παίκτες, που πιθανόν να επιστρέψουν (κάποιοι έχουν επιστρέψει ήδη) κουρασμένοι. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει… πρόβα μέχρι χτες, αλλά κάποια σημάδια έχουν φανεί.

Ξεκινώντας από τα γκολπόστ, ο Σα (ήταν βασικός με Μίλαν, κόντρα στην Μπέτις έπαιξε ο Γιαννιώτης) προορίζεται για το Λουξεμβούργο και ο Γιαννιώτης για το Ηράκλειο, όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Ο Κούτρης με τον Τσιμίκα (που έπαιξε και στα δύο ματς της Ελλάδας) θα πάρουν από ένα ενενηντάλεπτο. Παιχνίδια στο κέντρο της άμυνας θα μοιραστεί και η τριάδα Βούκοβιτς, Μεριά, Σισέ στα δύο ματς και ίσως κάπου χωρέσει κι ο Μιράντα.

Το δίδυμο Γκιγέρμε-Μπουχαλάκη (ήταν στην αποστολή της Εθνικής) αναμένεται να παίξει στο Ηράκλειο, διότι Καμαρά και Νάτχο καταπονήθηκαν με τις εθνικές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x