Stoiximan Super League

Το «πράσινο» ερωτηματικό για Σταντάρ Λιέγης

Μια είναι η θέση που παίζεται για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς-τελικός με τη Σταντάρ Λιέγης. Σύστημα με τρεις στόπερ θα χρησιμοποιήσει ο Αντρέα Στραματσόνι. Το πλάνο του Ιταλού.

Έχουν «κλειδώσει» όπως φαίνεται οι δέκα από τις έντεκα θέσεις του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/10, 20:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Europa League.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα επαναφέρει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπως κάνει στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά δεν είναι σίγουροι αν θα πάει στο 5-3-2 ή στο 3-4-2-1. Το δίλημμα του Ιταλού είναι Λουντ ή Βιγιαφάνιες.

Ο Στιλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Μολέδο, Κουτρουμπής και Σάμπα θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο τελευταίος έκανε θεραπεία την Τρίτη λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί, αλλά εκτιμάται ότι θα προπονηθεί σήμερα και ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο. Ζέκα και Λεντέσμα είναι σίγουροι για τον άξονα όπως και δεξιά ο Κουλιμπαλί, ο οποίος προφυλάχθηκε την Κυριακή και θα παίξει αντί του Μέστο. Ο Χουλτ θα είναι αριστερά. Ο Μπεργκ δεν κουνιέται από την επίθεση, αλλά μένει να δούμε αν θα έχει παρτενέρ του ο Ιμπάρμπο (αυτό θα συμβεί αν θα επιλέξει τελικά το 5-3-2 ο Στραματσόνι) ή θα κινείται πλησίον του σε σύστημα 3-4-2-1.

Οπότε, οι δύο παίκτες που «μονομαχούν» αυτή τη στιγμή για μια θέση στην ενδεκάδα είναι ο Ρόμπιν Λουντ και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Λίγες έως και ελάχιστες μοιάζουν οι πιθανότητες για να παίξει από την αρχή ο πρώην παίκτης των Βέλγων, Πολ Ζοζέ Εμποκού. Πιθανόν, το παζλ θα συμπληρωθεί όταν αποφασίσει ο 40χρονος αποφασίσει το ποιο σχήμα θα χρησιμοποιήσει, καθώς ο Φινλανδός μπορεί κατά βάση ως εσωτερικός μέσος, αλλά μπορεί να κινηθεί και στα άκρα. Από την άλλη ο Αργεντίνος δείχνει να αποδίδει καλύτερα όταν έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς και από τα δύο σχήματα που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του, τέτοιον παίκτη θα έχει το 5-3-2, με τον ίδιο να είναι ο τρίτος παίκτης μπροστά από Ζέκα και Λεντέσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x