Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το ''πρέπει'' του ΠΑΟΚ για Λίνκολν και Αστέρα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στο ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κάνει άλλη μία μεταγραφή στο φινάλε της έξτρα περιόδου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αποκάλυψε το παρασκήνιο της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

«Και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις επαφές του, αποτέλεσμα δεν έχει όμως. Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ο Τζιοβίνκο είναι ελεύθερος. Θα ήθελε να επιστρέψει ΗΠΑ ή Καναδά. Δεν βρίσκει πρόταση να τον καλύπτει. Από το Κατάρ και εκείνες τις χώρες βρίσκει μόνο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από το 1,2 εκατ. ευρώ που του προσέφερε από τον Ιούλιο. Δεν ανέβηκε για να δείξει ότι τον θέλει. Δεν είναι ξεκάθαρο στα πόσα θα έλεγε ναι, αν και είχε κασέ 6 εκατ. ευρώ στη Σαουηδική Αραβία. Μπορεί να έκανε λάθος ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου ότι μπορεί να τον πείσει. Δεν άλλαξε ποτέ τίποτα. Δεν ψήθηκε και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Ότι μπορεί και υπάρχει ανάγκη απόκτησης του Ιταλού, πρέπει να γίνει η υπέρβαση για αυτό τον παίκτη και παρέμεινε εκεί που ήταν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τόνισε την ανάγκη που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο για νίκες στα προσεχή ματς με Λίνκολν και Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να βρει τα κατάλληλα στοιχεία, παίκτες που δεν βγάζουν μάτια. Όλα αυτά πρέπει να τα συνδυάσει με στόχο να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Έχει έναν γρίφο, και το πιο μεγάλο ζήτημα είναι οι πλευρές, μπακ και χαφ. Πώς θα τα συνδυάσει. Ο Μιτρίτσα έχει τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχει κουμπώσει μέχρι τώρα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x