Stoiximan Super League

«Το πρωτάθλημα δεν είναι απαγορευμένη λέξη» (video)

Τα τελευταία χρόνια η λέξη «πρωτάθλημα» τείνει να γίνει… ταμπού, όμως ο Τάκης Σπυρόπουλος μιλώντας από την Πολωνία, τονίζει πως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά στον Παναθηναϊκό.

Πίστη στους εαυτούς τους και στην ομάδα θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τάκη Σπυρόπουλο, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι του έχουν τεθεί.

Αποστολή στο Γκνιέβινο: Γιάννης Μιχαλάκης

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία του «τριφυλλιού», ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως είναι αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Σπυρόπουλος:

Για την προετοιμασία μέχρι στιγμής:

«Η ομάδα είναι πιο δεμένη, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δουλεύουμε πλέον από την αρχή πιο δυνατά και θα είμαστε πιο γρήγορα έτοιμοι σε σχέση με την περσινή προετοιμασία. Δεν δουλεύουμε για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, δουλεύουμε διαφορετικά, σε πιο εξεζητημένα θέματα για να είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε το πλεονέκτημα σε σχέση με πέρυσι, γιατί έχουμε και πολύ δύσκολα παιχνίδια τέλος του μήνα, είναι πολύ καλές οι ομάδες που θα κληρωθούμε
».

Για τους στόχους που θέτει ο ίδιος για τον εαυτό του:
«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να δουλεύω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής μου και πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής για να μπορέσω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Για το τι περιμένει από την ομάδα φέτος:
«Σίγουρα έχει ανέβει ο πήχης, αλλά όπως και πέρυσι οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί, πρέπει να δουλεύουμε, να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε τη συγκομιδή. Η λέξη πρωτάθλημα δεν είναι απαγορευμένη, αρκεί να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στις δυνατότητες μας. Για την Ευρώπη είμαι αισιόδοξος, όπως είπα αν πιστεύουμε στους εαυτούς μας και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x