Stoiximan Super League

Το πρώτο «στοίχημα» του Βίκτορ στον Ολυμπιακό

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για τις αλλαγές του Βίκτορ σε σχέση με τον Μάρκο Σίλβα στον τρόπο προπόνησης και το πρώτο «στοίχημα» του Ισπανού τεχνικού, που είναι οι σχέσεις του με τους παίκτες.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Βίκτορ έχει παρουσιάσει κάποιες αλλαγές στον τρόπο προπόνησης των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με τη φιλοσοφία που είχε ο προκάτοχός του, ο Μάρκο Σίλβα και αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα του Ισπανού στο Λάνγκεφελντ. Αυτό, όμως, που έχει μεγάλη σημασία για τον 40χρονο τεχνικό και το οποίο είναι το πρώτο «στοίχημα» του Βίκτορ είναι οι σχέσεις του με τους παίκτες και ο έλεγχος των αποδυτηρίων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε κάποια θέματα με ορισμένους παίκτες της Λα Κορούνια, αλλά δεν θέλει να νομίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πως είναι απόμακρος ή δύσκολος χαρακτήρας. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε και μιλά συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είναι δίπλα τους και αυτό όχι μόνο στο γήπεδο στο δίωρο της προπόνησης, αλλά και στο ξενοδοχείο.

Ο Βίκτορ θέλει να δείξει στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι είναι συνεχώς δίπλα τους και πως θεωρεί πολύ σημαντικό να είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι, άλλωστε, πολύ σημαντικό ότι ο νεαρός τεχνικός έχει περάσει από του Ρέντη και γνωρίζει πόσο μεγάλη είναι η πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό (για νίκες και καλό ποδόσφαιρο). Είναι, επίσης, μεγάλη υπόθεση για τον Βίκτορ ότι στου Ρέντη υπάρχουν ο Δουρέκας, ο Ράντος, ο Μουρίκης με τους οποίους είχε συνεργαστεί σαν βοηθός του Μίτσελ.

Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες σχολίασαν πολύ θετικά την πρωτοβουλία του νέου προπονητή τους, να τους μιλήσει στο ξενοδοχείο και να τους δείξει με τον τρόπο του ότι όχι μόνο υπολογίζει σε όλους, αλλά και ότι πρόθεσή του είναι να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Η καλή λειτουργία των αποδυτηρίων είναι, λοιπόν, το πρώτο «στοίχημα», που καλείται να κερδίσει ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών και όπως προαναφέραμε, οι πρώτες του κινήσεις αφορούσαν αυτό το θέμα και τις σχέσεις του με τους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x