Ξεκάθαρα είναι από πλευράς ΑΕΚ τα δεδομένα για τον Όγκνιεν Βράνιες.
Παρόλο που η «Ένωση» διέψευσε τα περί επίσημης πρότασης από την Άντερλεχτ για τον Βόσνιο, είναι δεδομένη η πρόθεση του βελγικού συλλόγου να κινηθεί για τον παίκτη.
Δεδομένες ωστόσο φέρονται να είναι και οι προθέσεις των «κιτρινόμαυρων» για το πώς θα χειριστούν το θέμα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κρατήσει τον Βράνιες, ωστόσο έχει θέσει «ταβάνι» για τα χρήματα που θα του προσφέρει τα διπλά απ’ αυτά που εισπράττει τώρα (δηλαδή 500.000 ευρώ).
Σε περίπτωση λοιπόν που δεν υπάρξει συμφωνία και γίνει μια πρόταση από την Άντερλεχτ που κριθεί συμφέρουσα για την παραχώρηση του Βράνιες, οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να πιαστούν απροετοίμαστοι.
Κι αυτό διότι φέρεται να έχει γίνει προεργασία για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Βόσνιου, η οποία έχει εστιάσει σε δυο τουλάχιστον έτοιμες λύσεις στόπερ που παρακολουθούνται στενά.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






