Stoiximan Super League

Το τελευταίο «αντίο» στον Πολυχρονίου (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Παιανία, στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Πολυχρονίου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Παιανία, στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Πολυχρονίου.

Εκεί ήταν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης και Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Δομένικος Μασούλας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κώστας Μπαρμπής, αλλά και οι βετεράνοι: Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Ιωάννου, Τάκης Κυριμόπουλος, Στέλιος Ψύχος, Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου), Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Βασίλης Σιώκος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Τάκης Λεμονής, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Ανδρέας Μπονόβας και η Λόλα Νταϊφά μεταξύ άλλων. Εκεί ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στεφάνια απέστειλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οικογένεια του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Επίσης οι σύνδεσμοι βετεράνων του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, η ΕΠΟ, η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα η Θύρα 7 Νέας Υόρκης, αλλά ο Γιώργος Σιδέρης.

Δείτε φωτογραφίες...

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x