Stoiximan Super League

Το unfair του Σαββίδη στον Αλαφούζο

Προδομένος και προσβεβλημένος από τον Ιβάν Σαββίδη νιώθει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εκτός των άλλων, θεωρεί μεγάλο unfair την ανακοίνωση εναντίον του την ίδια μέρα που θρηνούσε τον χαμό του πατέρα του.

Οργισμένος από τη στάση του Ιβάν Σαββίδη σε όλα τα επίπεδα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Πέρα από τα όσα ακολούθησαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου και όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι της Λεωφόρου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θεωρεί προσωπική προσβολή την ανακοίνωση εναντίον του την ημέρα που πενθούσε τον χαμό του πατέρα του.

Για το συγκεκριμένο unfair γράφει χαρακτηριστικά στη «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος αισθάνεται “προδομένος, οργισμένος και προσβεβλημένος” σε προσωπικό επίπεδο από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τόσο μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο, εσχάτως έπειτα από όσα συνέβησαν προχθές στη Λεωφόρο τα οποία θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για τον Παναθηναϊκό (χάνει το ματς και κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από τα πλέι οφ και δυο βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα.

Μην ξεχνάμε ότι η προχθεσινή ήταν μια από τις πιο δύσκολες μέρες για τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θρηνούσε τον θάνατο του πατέρα του. Το ίδιο βράδυ είδε την ομάδα του να καταστρέφεται ενώ άκουσε, ουσιαστικά εις βάρος του, και ανακοίνωση με χαρακτηρισμούς όπως “ηθικοί αυτουργοί”. Γεγονός το οποίο τον εξόργισε (“κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε το πένθος μου”) πρωτίστως σε ανθρώπινο επίπεδο και το εξωτερίκευσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x