Stoiximan Super League

Τον φέρνει στα… μέτρα του

Υπέρ τους εκτιμούν στον Παναθηναϊκό ότι λειτουργεί ο χρόνος για την υπόθεση του Αλεχάνδρο Αλφάρο, ενώ στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο Ντάρεν Αμπρόουζ. Όλα κρίνονται στη σημερινή σύσκεψης κορυφής!

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις επόμενες μεταγραφές – και όχι μόνο – του Παναθηναϊκού έχει η σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα δώσουν το παρών οι κ.κ. Αλαφούζος, Νταμπίζας, Αναστασίου και Φύσσας που κάνει το… ντεμπούτο του.

Εκτός από λύση στο θέμα του Μεχντί Αμπέντ που έχει καθυστερεί αρκετά, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα συζητήσουν και για τις προσθήκες που θα υπάρξουν στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη για τα επόμενα ματς στο Europa League και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο και ο Ντάρεν Αμπρόουζ είναι δύο ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι «πράσινοι», αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Όσον αφορά τον Ισπανό εξτρέμ, η Μαγιόρκα τον αφήνει ελεύθερο για να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιό του και τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Αυτές, σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, έχουν πέσει κάτω από τις 400.000 ευρώ και – οι εφημερίδες σήμερα αναφέρουν ότι – αν τις ρίξει λίγο ακόμα, τότε θα ντυθεί στα πράσινα. Μάλιστα, στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι όσο δεν βρίσκει ομάδα και με την πίεση του χρόνου, θα δεχθεί την προσφορά που του έχουν κάνει.

Για τον Άγγλο χαφ, τώρα, είναι μία προσιτή λύση, αφού οι απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ. Μάλιστα, από τη στιγμή που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η επιστροφή του Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να διαθέσει τις 300.000 ευρώ σε κάποιο άλλον παίκτη που θα δώσει λύσεις στην επίθεση, όντας περιφερειακός φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x