Stoiximan Super League

Ιωνικός: Προς Τουρκία ο Τουράμ - Ανανέωσε με τον γυμναστή Παπούλια

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την ανανέωση τη συνεργασίας του με τον γυμναστή Ανέστη Παπούλια, την ώρα που δεν τα βρήκε με τον Τουράμ που πηγαίνει για επιστροφή στην Τουρκία.

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Πεντικσπόρ, ομάδα που ανέβηκε φέτος ως πρωταθλήτρια στη δεύτερη κατηγορία, θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Ιωνικού, Ροτζέριο Τουράμ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στράικερ θα επιστρέψει στη γειτονική χώρα, στην οποία στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Κόνιασπορ και Τούζλασπορ, αφού όπως είναι λογικό, βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε και τον έπεισε να αφήσει τη Super League.

Μπορεί οι δύο πλευρές (Ιωνικός και παίκτης) να βρίσκονταν σε συζητήσεις ανανέωσης της συνεργασίας τους που ολοκληρωνόταν, όμως όπως είχε φανεί από ένα σημείο και μετά, το να τα βρουν ήταν δύσκολο, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Παράλληλα, οι Νικαιώτες έκαναν γνωστό ότι θα συνεχίσουν μαζί με τον γυμναστή Ανέστη Παπούλια και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Ανέστη Παπούλια.

Ο Ανέστης ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην ομάδα μας, βοηθώντας σημαντικά στον τομέα του και με τις γνώσεις που διαθέτει. Έδειξε στην πρώτη του χρονιά που εργάστηκε στην Super League πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και η οικογένεια του Ιωνικού είναι χαρούμενη που θα συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Ανέστης Παπούλιας έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στίβο και ποδόσφαιρο, ενώ έχει υπάρξει πρωταθλητής των αποστάσεων.

Του ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στο έργο του στην ομάδα μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x