Stoiximan Super League

Τραβάει «αυτιά» στους Αλγερινούς

Λίγη ώρα μετά την έγγραφη απολογία του Τζαμέλ Αμπντούν, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στον Ραφίκ Τζεμπούρ πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις αλλιώς θα έχει σοβαρές κυρώσεις!

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν είναι διόλου διατεθειμένοι να ασχολούνται άλλο με τα… τερτίπια των δύο Αλγερινών της ομάδας.

Αφού η διοίκηση έδειξε υπομονή και κατανόηση (ιδιαίτερα στην περίπτωση του Τζεμπούρ) και περίμενε από αυτόν να φέρει πρόταση, πλέον φαίνεται πως υιοθετεί μια πιο σκληρή στάση, αφού εν μέσω προετοιμασίας δεν υπάρχει ούτε καιρός για χάσιμο, ούτε διάθεση να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και θα προχωρήσει στην Ευρώπη.

Έτσι, σήμερα απολογήθηκε εγγράφως για τη συμπεριφορά του και την άρνησή του να αγωνιστεί στο φιλικό με τη Σίμουρκ ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος θα περιμένει τις κυρώσεις από τη διοίκηση. Ο Αλγερινός είχε επιστρέψει άρον-άρον από την Αυστρία στην Ελλάδα και πλέον η υπόθεσή του και το μέλλον του θα αποφασιστεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μίτσελ.

Παράλληλα, μήνυμα με τη μορφή τελεσιγράφου έλαβε και ο Ραφίκ Τζεμπούρ, στον οποίο οι Πειραιώτες έδωσαν ένα σημαντικό χρονικό περιθώριο ώστε να βρει και να φέρει πρόταση που να καλύπτει τον ίδιο και την ομάδα και να πάρει τη μεταγραφή που επιθυμούσε.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ξεκάθαροι απέναντί του: «Γύρισε άμεσα στις προπονήσεις, αλλιώς θα έχεις σοβαρές κυρώσεις». Μήνυμα σαφές, ξεκάθαρο και ενδεικτικό των προθέσεών τους…

Σε ό,τι αφορά τον Αμαλφιτανό και τα υποτιθέμενα "τουϊτς" του, οι νταμπλούχοι ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, ενώ επαναλαμβάνουν για μια ακόμη φορά εδώ και μέρες δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x