Stoiximan Super League

Τραμπζονσπόρ για Μποτία και Μολέντο!

Στην ελληνική αγορά έχει στραφεί για στόπερ η Τραμπζονσπόρ, καθώς σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Αλμπέρτο Μποτία και Ροντρίγκο Μολέδο.

Δύο στόπερ με καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει βάλει στο μάτι η Τραμπζονσπόρ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Αλμπέρτο Μποτία και Ροντρίγκο Μολέδο.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο κόστος για την απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, δεδομένου πως αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ είναι έβδομη και στο -7 από την πρωτοπόρο Ισταμπούλ Μπασακσεχίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x