Stoiximan Super League

«Τρέχει» για επιθετικό ο Παναθηναϊκός

Τον ποδοσφαιριστή που θα σηκώσει το βάρος της «πράσινης» επίθεσης αναζητούν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Σε δύο εβδομάδες περίπου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε εντός της εβδομάδας.

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν πολύ να… καθυστερήσει μία εβδομάδα το πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσουν να βρουν με μεγαλύτερη άνεση τον «εκλεκτό» για την επίθεση.

Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν συμφωνήσει πως ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να είναι ο μοναδικός άνω των 23 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει στρέψει την προσοχή του στην αγγλική αγορά, η οποία έκλεισε μετά το τέλος των μεταγραφών στο Νησί, και υπάρχουν ομάδες που δεν υπολογίζουν ορισμένους παίκτες που μπορούν να αποδειχθούν… διαμάντια για μία ομάδα του σημερινού επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ καταφθάνουν και προτάσεις από την Σκανδιναβία, την κεντρική Ευρώπη και την Ιβηρική Χερσόνησο, κυρίως με τη μορφή δανεισμού και εξετάζονται ελεύθεροι παίκτες που θα μπορούσαν να αναλάβουν το βάρος του σκοραρίσματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x