Stoiximan Super League

Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός» (video)

Για την ατυχία που του «χτύπησε την πόρτα» και το σοβαρό τραυματισμό του μίλησε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης. «Οικογένεια» χαρακτήρισε τη νέα του ομάδα.

Την καρδιά του «άνοιξε» ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μίλησε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης για τον τραυματισμό του, το εξαιρετικό κλίμα της ομάδας, αλλά και τα κοντινά του πρόσωπα, τα οποία όπως είπε, είναι πάντοτε δίπλα του και τον στηρίζουν.

Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε άτυχος στο φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει η ομάδα του με το Λεβαδειακό, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου και θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε για τον τραυματισμό του, λέγοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι η ψυχική δύναμη: «Οι τραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα, το θέμα είναι να είσαι δυνατός ψυχικά».

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, το οποίο όπως υποστήριξε ο Τριανταφυλλόπουλος τον βοήθησε πολύ: «Ήταν πολύ δυνατή η στήριξη ειδικά από τους κοντινούς μου ανθρώπους και πολύ συγκινητική η στήριξη από την ομάδα», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος στάθηκε και στο κλίμα της ομάδας: «Είμαστε μια οικογένεια, ο ένας προσέχει τον άλλο… στην πρώτη δύσκολη στιγμή αυτό φάνηκε κατευθείαν».

Ωστόσο δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι θα μείνει εκτός, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τώρα;».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τριανταφυλλόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x