Stoiximan Super League

Τρικούβερτο... γλέντι!

Αυτό δεν ήταν νίκη, ήταν θρίαμβος! Ο αλλαγμένος Απόλλων Σμύρνης επί Σάντσες έκανε ό,τι ήθελε στη Ριζούπολη κόντρα στον κακό ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε νέο τρίποντο με σκορ 4-0.

Ήρθε και του άλλαξε την μοίρα ο Λόρι Σάντσες!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έκανε το back to back στις νίκες μετά το διπλό επί του Άρη καθώς στη Ριζούπολη έστησε νέο... πάρτι και διέλυσε τον κακό ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0 για την 19η αγωνιστική.

Μέσα σε 14 λεπτά, η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε σκοράρει τρεις φορές με τους Μίνγκα (45+1’, 60’), Ντάλμπεργκ (49’). Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φαρινόλα στο 70’!

Οι μεγάλοι νικητές ανέβηκαν στους 20 βαθμούς, βγήκαν από την... κάτω τριάδα μετά από πολύ καιρό και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον! Νέα κακή εμφάνιση για την πλευρά του Τσιώλη, που έμεινε στους 23.

Το ματς:


Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν φάσεις. Είχαν τραυματισμό, όμως. Του Κάκου! Ο διαιτητής του αγώνα έπαθε ένα τράβηγμα και αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι! Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν στο 18’ και μετά από αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ, ο Μίνγκας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων! Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι εμφανίζονταν όλο και καλύτεροι στη Ριζούπολη και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους, την ώρα που οι Γιαννιώτες έδειχναν να μην... πατάνε καλά!

Κι αφού ο Ίλιτς με τον Βίλα επιχειρούσαν κάποιες επιθετικές ενέργειες για την ομάδα του Τσιώλη που η αλήθεια είναι δεν είχε εμφανίσει κάτι σημαντικό στον αγωνιστικό χώρο, τελικά ήρθε το γκολ! Από πλευράς Απόλλωνα και μάλιστα σε καθοριστικό σημείο! Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι αμυντικοί του ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα απ’ την περιοχή τους και ο Μίνγκας τους «τιμωρήσε», αφού έκανε το κοντινό σουτ, ο Αμπάρης δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έγινε το 1-0.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν έμαθε από το λάθος στο φινάλε του πρώτου 45 λεπτού. Διότι αν είχε μάθει, δεν θα είχε νέα... παιδιάστικη αντίδραση στο 49’, με τον Φαρινόλα να μπαίνει ανάμεσα στο κεντρικό δίδυμο και με κεφαλιά να «εκτελεί» άνετος κι ωραίος τον γκολκίπερ του ΠΑΣ για τις γερές βάσεις της νίκης. Ο Τσιώλης έδειχνε «σκασμένος» στον πάγκο και δικαιολογημένα με τα όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο.

Το μαρτύριο, όμως, δεν είχε ακόμα τελειώσει! Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μίνγκας επιχείρησε μια σέντρα, η μπάλα κόντραρε και δίχως να το καταλάβει ο Αμπάρης, η μπάλα έφτασε... αναπαυτικά στα δίχτυς για εστίας του για το 3-0! Το... κερασάκι στην τούρτα στην απογοητευτική εικόνα του ΠΑΣ και τον θρίαμβο του Απόλλωνα μπήκε από τον Φαρινόλα όταν βγήκε τετ-α-τετ στο 70’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ μέσα σε αποθέωση, με τα εναπομείναντα λεπτά να αποκτούν εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα.

Παρακολουθήσατε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sport-fm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x