Stoiximan Super League

Τριπσόφσκι: «Έχω στο μυαλό μου την πιθανή αποχώρηση του Λινγκρ»

Ο προπονητής της Σλάβιας Πράγας έδειξε να είναι προετοιμασμένος για την αποχώρηση του Λινγκρ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.

Προετοιμασμένος να… χάσει και τον Οντρεϊ Λινγκρ δηλώνει ο Γίντριχ Τριπσόφσκι. Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας μιλώντας στα ΜΜΕ της Τσεχίας για τα δεδομένα στην ομάδα τόνισε ότι στο μυαλό του έχει το ενδεχόμενο αποχώρησης του, κάτι που ουσιαστικά δείχνει... Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να έχω υπόψη μου την πιθανή αποχώρηση του Όντρεϊ, δεδομένου ότι ο Πίτερ φεύγει. Εάν έφευγαν και οι δύο, το τριάντα τοις εκατό των γκολ της σεζόν θα εξαφανιζόταν, κάτι που θα ήταν μεγάλο χτύπημα.
Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται, έχει φιλοδοξίες και θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Δεν θα φύγει με οποιοδήποτε κόστος, αλλά εάν εμφανιστεί μια επαρκής και ποδοσφαιρικά ελκυστική προσφορά ασφαλώς θα ήθελε να την δοκιμάσει.
Θα είναι δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε. Ειδικά με τον τρόπο που κινείται και τα σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η μπάλα πλέον βρίσκεται στη δική του πλευρά, η Σλάβια του έκανε την μέγιστη δυνατή πρόταση»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x