Stoiximan Super League

Τρίωρη συνάντηση Μελισσανίδη-Μαϊστόροβιτς

Σαν δύο καλοί… φίλοι θα χωρίσουν τους δρόμους τους η ΑΕΚ με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με τον Σουηδό τεχνικό διευθυντή να έχει τρίωρη συνομιλία την Κυριακή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, η ΑΕΚ θα διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στάση που διατηρούν και ομάδα και τεχνικός διευθυντής στην όλη διαδικασία της επόμενης μέρας.

Χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού που δείχνει ακόμα και σήμερα ο Σουηδός αποτελεί το γεγονός ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα για κάποιες μέρες ακόμα για να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μάλιστα να έρθει σε κατ’ ιδίαν επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αν και εφόσον οριστικοποιηθεί ότι θα είναι αυτός ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε συνάντηση με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δύο άνδρες να μιλούν για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας για πάνω από τρεις ώρες, με τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό να εκφράζει τις απόψεις του ακόμα και για θέματα λειτουργίας εντός των τειχών, όπως τις Ακαδημίες και το σκάουτινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x