Stoiximan Super League

Τσαβδαράς: «Γρήγορος, δυναμικός και καλός παίκτης ο Κουντέ»

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός αποκτά έναν παίκτη που μπορεί ν’ αποδειχθεί αντίστοιχα πολύτιμος με τον Καμαρά έκανε με αφορμή τη μεταγραφή του Κουντέ στον bwinΣΠΟΡ FM ο Άλκης Τσαβδαράς.

Το αγωνιστικό προφίλ του Πιερ Κουντέ σκιαγράφησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άλκης Τσαβδαράς. Με αφορμή τη μεταγραφή του Καμερουνέζου στον Ολυμπιακό, ο σπίκερ της Cosmote TV (που τον έχει παρακολουθήσει μέσω των μεταδόσεων της Bundesliga) έκανε την εκτίμηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν έναν παίκτη που έχει τα προσόντα ν’ αποδειχθεί εξίσου πολύτιμος με τον Καμαρά.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ήταν ειδική συγκυρία φέτος για τη Μάιντς και τον Κουντέ. Έκαναν έναν κακό πρώτο γύρο, άλλαξαν προπονητές. Ο ίδιος είχε ένα περιστατικό όπου βγήκε αλλαγή με την Μπάγερν και δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή, αλλά είχε ζητήσει συγγνώμη. Ήταν κάτι μεμονωμένο, σε τρία χρόνια δεν είχε δώσει δικαίωμα.

Δεν μπόρεσε να βρει θέση στο β’ γύρο, αλλά είχε κάνει δυο πολύ καλές χρονιές. Είναι γρήγορος, δυναμικός, παίζει box to box. Παίζει πιο ψηλά από τον Εμβιλά και στον Ολυμπιακό θα τον δούμε σε πιο επιθετικό ρόλο απ’ όσο στη Μάιντς. Το ζήτημα με τον Κουντέ είναι ότι έπρεπε εκεί να ασχοληθεί πολύ με το αμυντικό κομμάτι και δεν μπορούσαν να φανούν οι ικανότητές του στη δημιουργία.

Πιστεύω ότι θα μπορεί να τις δείξει στον Ολυμπιακό. Είναι καλός παίκτης, γρήγορος, που κρατάει τη θέση του και ενδεχομένως το μόνο που του λείπει είναι η κάθετη μπαλιά και οι πιο γρήγορες αποφάσεις».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x