Stoiximan Super League

Τσακίρης: Το μυαλό στον Λιβάι ενόψει Άρη - Αστείο να ασχοληθεί η ΑΕΚ με την επιστολή του Ολυμπιακού

Τα πλάνα του Αλμέιδα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, ο αγώνας δρόμου του Λιβάι ενόψει Άρη και η επιστολή του Ολυμπιακού για την Opap Arena. Ακούστε το ρεπορτάζ του Γ. Τσακίρη.

Ο Πανσερραϊκός και ο Λιβάι Γκαρσία

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα των Σερρών εκτός έδρας για το Κύπελλο στη ρεβάνς του υπέρ της 3-0 και ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει πολλές αλλαγές. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν στην άκρη του μυαλού τους το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί, αλλά και τον 25χρονο άσο, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να παίξει.

«Οι σκέψεις σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη πάνε στον Λιβάι Γκαρσία. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να δούμε αν θα προπονηθεί κανονικά», επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω της εκπομπής «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ για την επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα της «Opap Arena» για φιλοξενία του τελικού του Conference League το 2024. «Θα είναι αστείο να ασχοληθεί η ΑΕΚ. Είναι ένα νεότευκτο γήπεδο και για αυτό υπάρχει αυτή η υποψηφιότητα. Δεν υπάρχει άλλο. Μιλάμε για τελικό το καλοκαίρι του 2024, θα έχει ολοκληρωθεί 100% το γήπεδο σε ό,τι αφορά τα ζητήματά του. Είναι… κουλό να το συζητάμε. Δεν χρειάζεται να το κάνει κι η ΑΕΚ», επεσήμανε ο ρεπόρτερ της Ένωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x