Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Βρήκε καλύτερη περίπτωση στόπερ από τον Μοντέρο η ΑΕΚ - Πάει για αγορά και όχι δανεισμό»

Η ΑΕΚ έχει βρει κεντρικό αμυντικό πιο έτοιμο από τον Φρανθίσκο Μοντέρο και κινείται για τον αγορά του, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από την ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως είπε, η Ένωση έχει βρει μία περίπτωση στόπερ που αποτελεί πιο έτοιμο παίκτη από τον Φρανθίσκο Μοντέρο και που έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα του, από την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Μάλιστα, μέχρι την Πέμπτη (18/08) ενδέχεται να κλείσει η υπόθεση.

Για τον Ισπανό υπήρχε μεγάλη απόκλιση στις συζητήσεις με την Μπεσίκτας, αν και ο Ματίας Αλμέιδα είχε δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του και μάλιστα φέρεται να είχε έρθει και σε επαφή μαζί του.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως δεν υπάρχει ανησυχία για τα θέματα των Στάνκοβιτς και Πινέδα, ενώ έκανε και μια πρόβλεψη για την πρώτη ενδεκάδα του Αλμέιδα στο ματς με τη Λαμία.

«Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Χατζησαφί, Μήτογλου ή Ρότα, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Αραούχο προκρίνονται για το βασικό σχήμα με 3-5-2, δύσκολα θα ξεκινήσει ο Βίντα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x