Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αν η ΑΕΚ έκανε γκολ το 10% των ευκαιριών της, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα χθες»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και του… τελικού με την Αντβέρπ την Τετάρτη, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με διαφορά μίας ημέρας, η ΑΕΚ ξεκινάει με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Πέρυσι ήταν ο Βόλος που είχε κερδίσει στη Ριζούπολη και χθες ήταν ο Πανσερραϊκός που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχει, όμως, τεράστια διαφορά, αφού η ΑΕΚ πέρυσι δεν είχε καλή εμφάνιση και χθες ήταν ακριβώς το αντίθετο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της, όπως την έχουμε συνηθίσει με τον Ματίας Αλμέιδα, και ήταν ιδιαίτερα άστοχη. Δεν θυμάμαι ξανά ομάδα να έχει πάνω από 30 ευκαιρίες και να μην βάζει παραπάνω από ένα γκολ. Δεν το συναντάμε ποτέ στο πρωτάθλημά μας, να μην βάζει με ανάλογες ευκαιρίες να μην βάζεις τουλάχιστον τρία γκολ», πρόσθεσε.

Και υπογράμμισε: «Έλειψε η αυτοπεποίθηση και κυρίως το καθαρό μυαλό από τους παίκτες. Αυτό φάνηκε σε πολλές φάσεις. Ο Φαν Βέερτ, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Γίνεται στο ποδόσφαιρο αυτό. Θα γίνουν και ματς που θα κάνει τα πάντα και δεν θα κερδίσει. Από αυτές τις αναμετρήσεις και τις γκέλες, προκύπτουν αρκετές συζητήσεις για τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής. Το θέμα είναι πως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βάλει το… 10% των ευκαιριών που είχε στο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x