Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Από Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει του Πάλμα – Αναζητεί ομάδα για δυνατή πρόβα τζενεράλε η ΑΕΚ»

Στην περίπτωση του Λουίς Πάλμα αλλά και στο δυνατό φιλικό που προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Από τη Δευτέρα (3/7) πρόκειται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Λουίς Πάλμα για την ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Χρήστο Ρομπόλη.

Όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναμένεται η ουσιαστική επαφή του Ονδουριανού άσου με τους ατζέντηδές του, όποτε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα στάθηκε στο ότι η «Ένωση» έχει διατηρήσει τον κορμό της και πως αναμένεται και upgrade: «Όλοι στην ΑΕΚ βρίσκονται σε εγρήγορση. Πάει για έναν στόπερ, εξτρέμ και φορ. Με αυτές τις προσθήκες και εφόσον έχει διατηρήσει το ρόστερ της στο 95%, είναι σίγουρα σε πολύ καλό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα γίνουν όσες κινήσεις απαιτούνται μέχρι τα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου, ενώ φυσικά μπορεί να προκύψει και κάποια ανάγκη», σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι οι νταμπλούχοι αναζητούν ομάδα για μια δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x