Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αργά το βράδυ ή αύριο ανακοινώνεται ο Βίντα, ακολουθεί δεύτερος στόπερ και φορ στην ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Τις εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της επί ολλανδικού εδάφους, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι μπορεί να κάνει κανονική προετοιμασία και ο Αλμέιδα μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες, περιμένοντας τις τελευταίες προσθήκες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή περνάει ιατρικά ο Βίντα, μετά θα κάνει τις εργομετρικές και ίσως πάει για αύριο η ανακοίνωση της μεταγραφής του Κροάτη. Από εδώ και πέρα, περιμένουμε την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση. Θέλει να κλείσει τον δεύτερο στόπερ, ώστε ο κόουτς να μπορέσει να δουλέψει και με τους δύο και να τους μοντάρει», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τον Όσκαρ Μινγκέθα, υπογράμμισε: «Μπορεί να γράφεται ότι ο Μινγκέθα έχει κλείσει στη Θέλτα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη εξέλιξη. Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση και σε οικονομικό επίπεδο και σε περίπτωση προοπτικής του παίκτη. Έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, είχε συμμετοχές και παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο».

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για τον Πάολο Φερνάντεθ και τον «Δικέφαλο», ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε ότι για εκείνον δεν προκύπτει κάτι σχετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x