Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αύριο θα φανεί εάν αποκόμισε πρόβλημα ο Μάνταλος - Μεγάλη διαφήμιση της ΑΕΚ από Άλβες»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (31/3, 20:30), αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο λευκό απουσιολόγιο που είχε ο Ματίας Αλμέιδα και στην προπόνηση της Τετάρτης (27/3), πλην φυσικά των διεθνών που αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες. Σε ό, τι αφορά, δε, την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος βγήκε με αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γεωργία, σημείωσε πως την Πέμπτη (28/3) θα φανεί εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Εξήγησε επίσης ότι δεν υπάρχουν πολλά αγωνιστικά διλήμματα ενόψει Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε και στην πρωτοβουλία του Μπρούνο Άλβες να δωρίσει την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ σε Ρομπέρτο Κάρλος, Ίκερ Κασίγιας και Πάουλο Ασουνσάο στο περιθώριο του φιλικού παλαιμάχων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Αθλητικός Διευθυντής της «Ένωσης» προσφέρει μεγάλη διαφήμιση στο «κιτρινόμαυρο» κλαμπ, πέρα φυσικά από την υπόλοιπη δουλειά που κάνει στον «δικέφαλο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x