Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτό είναι το πιο λογικό σχήμα για την ΑΕΚ, θέλει πλέον το 6/6»

Την άποψη ότι ο χθεσινός σχηματισμός της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ιδανικός για την «Ένωση» εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης.

Η χθεσινή αναμέτρηση και απόδοση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξαν ότι ο σχηματισμός σε 3-5-2 είναι ο ιδανικός και ταιριαστός για την «Ένωση», όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο ανέφερε ότι ο χθεσινός σχηματισμός ταίριαξε απόλυτα στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», αλλά τόνισε είναι άγνωστο ποιες θα είναι οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη από εδώ και πέρα, αλλά σημείωσε ότι ήταν ένα σύστημα το οποίο ο Έλληνας τεχνικός το δούλευε περίπου έναν μήνα και δεν το εφάρμοσε απλά σε αυτό το ματς.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της ΑΕΚ σημείωσε πως για να διαπιστωθεί πως όντως έχει ξεπεράσει την κρίση, πρέπει να πετύχει 6/6 στα επόμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πάρα πολλά χρόνια να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από τη σεζόν που η ΑΕΚ έπεσε κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x