Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν αποκλείονται εξελίξεις τον Γενάρη με Τάνκοβιτς»

Το υπαρκτό ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αποχώρησης του Μουαμέρ Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για το ντέρμπι με Ολυμπιακό.

Για το μέλλον του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ -το οποίο στην παρούσα φάση μοιάζει τουλάχιστον αβέβαιο- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Γενάρη με τον Σουηδό.

Εξήγησε λοιπόν ότι ήδη έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και εφόσον βρεθεί ομάδα, είναι πιθανότατο ν’ αποχωρήσει (και ν’ αναζητηθεί σε μια τέτοια περίπτωση αριστερό εξτρέμ).

Εξάλλου σημείωσε ότι θα τσεκαριστούν δεδομένα 1-2 περιπτώσεις που αφορούν στη μεταγραφική προτεραιότητα που έχει τεθεί (απόκτηση μέσου που να παίζει στο «8»), ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη για να πάρει ώθηση και αυτοπεποίθηση, αλλά και για να τερματίσει τη δυσμενή σειρά αποτελεσμάτων την τελευταία τριετία.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x