Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν είναι σχέδιο το ''πέρνα δυο παίκτες'' - Να τελειώνει αυτό το έργο με τη διαιτησία»

Στην έλλειψη επιθετικού σχεδίου που έδειξε ξανά η ΑΕΚ (παρόλο που αυτή τη φορά είχε φουλ ένταση και σωστές αλλαγές), αλλά και στη νέα εχθρική διαιτησία αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για τα… ανάμεικτα συμπεράσματα που προέκυψαν από την εμφάνιση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, τόνισε αρχικά ότι η «Ένωση» είχε φουλ ένταση και καλά τρεξίματα, ενώ αυτή τη φορά έγινε και σωστή διαχείριση σε επίπεδο αλλαγών από τον Αργύρη Γιαννίκη.

Εξήγησε ωστόσο ότι με τον ίδιο τρόπο που πιστώνονται όλα αυτά στον προπονητή, του χρεώνεται και η έλλειψη επιθετικού σχεδίου, που επιβεβαιώθηκε από τις πολλές σέντρες και το γεγονός ότι φάνηκε ξανά να απαιτείται από παίκτες όπως ο Τσούμπερ ή ο Γκαρσία το «πέρνα δυο παίκτες».

Όσο για τη διαιτησία, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να τελειώνει αυτό το έργο», αναφέροντας ότι ήταν συνολικά εχθρική η παρουσία του Παπαδόπουλου και ότι ο συγκεκριμένος VARίστας έκανε ξανά… PR, αρνούμενος να επέμβει στις αποφάσεις.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x