Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχει πολλούς μέσους η ΑΕΚ, αλλά κανέναν με τα χαρακτηριστικά του Σάμαρη»

Τους αγωνιστικούς λόγους για τους οποίους θα είχε λογική η απόκτηση Σάμαρη από την ΑΕΚ (αν και δεν προκύπτουν επαφές και ο ίδιος ψάχνει στο εξωτερικό) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τη φημολογία που θέλει την ΑΕΚ ν’ ασχολείται με την περίπτωση Σάμαρη σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, υπογράμμισε ότι δεν προκύπτει ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ ο ίδιος ο Έλληνας μέσος έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό (ψάχνοντας σε Ολλανδία και Βέλγιο).

Παρόλα αυτά, διαφώνησε στο ότι ενδεχόμενη απόκτησή του από την «Ένωση» θα ήταν περιττή, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει μεν αρκετούς παίκτες στα χαφ, ωστόσο κανέναν (με μοναδική εξαίρεση τον Σάκχοφ) που να διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σάμαρη.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, εκτίμησε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα καταφύγει και πάλι στην ασφάλεια του 4-2-3-1, προβλέποντας ωστόσο ότι αυτή τη φορά οι Τσούμπερ και Σιμάνσκι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x