Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το βάρος στον στόπερ, δεν καίγεται για πώληση η ΑΕΚ γιατί χτυπάει το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, μιλώντας για τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και τα αγωνιστικά.

Στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ στάθηκε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή των «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» ο Γιώργος Τσακίρης.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός στόπερ, με διάφορες περιπτώσεις να εξετάζονται, ψάχνοντας έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι στην… ίδια ευθεία με Βίντα-Μουκουντί.

«Δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη πλην της δυσκολίας εύρεσης κεντρικού αμυντικού. Την Πέμπτη είχε αρνητική απάντηση από αμυντικό που ήθελε πολύ αφού επέλεξε άλλη ομάδα. Ψάχνει παίκτη στην ίδια ευθεία με Βίντα-Μουκουντί, έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά.

Μίλησε και για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό που ήδη έχει ξεκινήσει, όπως και για το ενδεχόμενο πωλήσεων: «Να βρει αντί-Πινέδα, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν αριστερό μπακ συν τον Κικάνοβιτς -αν τον πάρει- για το καλοκαίρι. Εφόσον βέβαια δεν παραχωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής τώρα. Διότι ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για παίκτες όπως ο Ρότα, ο Γκατσίνοβιτς, ο Λιβάι Γκαρσία. Δεν υπάρχει κάτι άμεσο για πώληση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει. Δεν θέλει να μπει σε διαδικασία πώλησης παικτών από τη στιγμή που η ΑΕΚ χτυπάει το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα και το ερχόμενο ματς με τον Άρη στην «OPAP Arena», όπως και για το sold out που θα γίνει πιθανότατα για το εν λόγω παιχνίδι. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν πρέπει να γίνει κανένα… λάθος από τον κόσμο και να στερηθεί η Ένωση τη δύναμη της έδρας στου επόμενους αγώνες πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x