Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Ένωσης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ερωτηματικά είναι ο Μήτογλου και ο Παόλο Φερνάντες. Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με Παναιτωλικό. Θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις τι έχει στο μυαλό του ο Αλμέιδα».
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Μαρσιάλ: «Έχει γεμίσει η στατιστική του, τα γκολ που έχει βάλει έχουν δώσει βαθμούς. Είναι καθοριστική η παρουσία του μέχρι στιγμής, ο Νοέμβρης ήταν ένας τρομερός μήνας για εκείνον. Είναι πάρα πολύ καλό μαντάτο για την ΑΕΚ η εικόνα του, γιατί είναι και 29 χρονών».
Τέλος, για το θέμα του αριστερού μπακ, είπε: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λένε ότι θα γίνει μεταγραφή, περιμένουμε να δούμε. Δύο 24ωρα έμειναν, σύντομα θα ξέρουμε. Θα πρέπει να ψάχνει και στόπερ η ΑΕΚ, εφόσον υπάρχει το θέμα του Κάλενς».
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Διαβάστε Επίσης
Οι ευχές της ΑΕΚ στον Αραούχο: «Αρχηγέ, πάντα ένας από εμάς…» Μαρσιάλ: «Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο» Στην αποστολή της Μπολόνια για το ματς του Champions League με τη Σπόρτινγκ ο Λυκογιάννης Τσακίρης: «Μετατράπηκε σε νέο “τελικό” το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν έχει έρθει ακόμα μπακ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






