Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν θα αποτελέσει έκπληξη όποια ενδεκάδα και να επιλέξει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αλμέιδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως τα μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου αυριανού (3/4, 21:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom», ο Γιώργος Τσακίρης!

Αφού τόνισε ότι είναι καλό για την Ένωση το ότι παίζει δεύτερο μεγάλο για εκείνη ματς μέσα σε λίγες μέρες, αφού το χρειάζεται για να βρει ρυθμό, τόνισε ότι δεν προκύπτει σίγουρη ενδεκάδα από πλευράς Αλμέιδα και πως ότι και να επιλέξει, δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι όλοι πλην του Στάνκοβιτς, βρίσκονται στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή, προσθέτοντας ότι Ελίασον, Τσούμπερ και Άμραμπατ έχουν ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν βασικοί στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Λιβάι έχει προβάδισμα για να βρεθεί στην κορυφή.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Πινέδα πιθανότατα θα παίξει στον άξονα και δίπλα σε Γιόνσον ή Σιμάνσκι, ενώ μίλησε και για την κλήση της ΑΕΚ σε απολογία, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x