Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης στην ΑΕΚ - Ευκαιρία να αφήσει στο -9 τον Ολυμπιακό»

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αλλά και για τη χθεσινή εικόνα της «Ένωσης» μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη χθεσινή εικόνα της «Ένωσης» μίλησε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6, στην εκπομπή «Newsroom» και τον Τάσο Νικολόπουλο, ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Επίσης, τόνισε πως με νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», η ΑΕΚ έχει μία τεράστια ευκαιρία για να τους αφήσει στο -9 και αρκετά μακριά από την πρώτη θέση, αν και είναι μία ομάδα που ξέρει να κερδίζει πρωταθλήματα και μπορεί να επιστρέψει στη διεκδίκησή του.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τη χθεσινή αναμέτρηση στο Περιστέρι, κάνοντας λόγο για ένα από τα καλύτερα 60λεπτά του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα τη φετινή σεζόν, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση της ΠΑΕ, για τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι οπαδοί της ομάδας στην «Opap Arena».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x