Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Διάβασε το ματς ο Γιαννίκης - Με σωστό πλάνο, αλλαγές και διαχείριση έσβησε τον Βόλο»

Την καταλυτική συμβολή του Αργύρη Γιαννίκη (με τις αποφάσεις του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα) ώστε να φύγει η ΑΕΚ με το πολύτιμο διπλό από τον Βόλο τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στο νέο εξαιρετικό δείγμα που έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης -στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της ΑΕΚ- στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι ο Έλληνας τεχνικός διάβασε άριστα τον Βόλο και οι μόνες ανορθογραφίες στην εικόνα της «Ένωσης» προήλθαν από ατομικά λάθη.

Αφού αναφέρθηκε λοιπόν στην πίεση των «κιτρινόμαυρων» (που υπήρχε ξανά, αλλά ξεκινούσε χαμηλότερα στο γήπεδο), χαρακτήρισε σωστές τις αλλαγές και υπογράμμισε το γεγονός ότι με τη μετατροπή του συστήματος σε 4-3-3 έσβησε οριστικά τον αντίπαλο και δεν του επέτρεψε να κάνει ουσιαστική ευκαιρία.

Όσο για τη διαιτησία, σημείωσε ότι ήταν τραγικό λάθος η μη αποβολή του Γκρίλο, ενώ αναφερόμενος στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, μετέφερε τις απόψεις των γιατρών του αγώνα ότι αν δεν επρόκειτο για παίκτη με τέτοια φυσική κατάσταση, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ άσχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x