Για την άρνηση του Αρόλντ Μουκουντί να ενσωματωθεί στην εθνική Καμερούν και το πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ο τρόπος που του συμπεριφέρεται από πέρυσι η ομοσπονδία της χώρας του δικαιολογημένα έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του.
Τόνισε λοιπόν ότι αν του επιβληθεί τιμωρία, υπάρχει πιθανότητα να χάσει το ματς με τον Λεβαδειακό ή την ΑΕΛ, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει δύσκολο να κληθεί για το Κόπα Άφρικα και να τον χάσει η «Ένωση» για εκείνο το διάστημα.
Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν που να δείχνει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και απαντώντας σχετικά με σενάριο Γερεμέγεφ, τόνισε ότι δεν προκύπτει από πουθενά οποιοδήποτε ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στην επίσημη σελίδα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Διαβάστε Επίσης
Νέα τιμωρία της UEFA στην ΑΕΚ: Κλειστό το κάτω διάζωμα στο πέταλο της OPAP Arena με Αμπερντίν Κετσετζόγλου: «Το θέμα του φορ στην ΑΕΚ, το ταξίδι του Νίκολιτς και η κλήρωση του Κυπέλλου» Μπρινιόλι: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ, αλλά αν προκύψει κάτι σημαντικό, θα το σκεφτώ...» Γκρούγιτς: «Τιμή μου να είμαι μέρος ενός τόσο φιλόδοξου και παθιασμένου συλλόγου»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






