Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δυο κρούσεις τα τελευταία 24ωρα για Γκατσίνοβιτς - Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία η ΑΕΚ»

Το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επιβεβαίωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τόνισε ότι στα δυο τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ είχε ισάριθμες κρούσεις, αλλά δεν το συζητά καν.

Για το… σουξέ του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς -αλλά και την πλήρη απροθυμία της ΑΕΚ να συζητήσει παραχώρησή του στην παρούσα φάση- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου (και με αφορμή το δημοσίευμα που θέλει τη Στουτγάρδη να κατέθεσε επίσημη πρόταση), σημείωσε ότι τα δυο τελευταία 24ωρα η «Ένωση» είχε ισάριθμες κρούσεις για τον Σέρβο.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν, αφού θεωρούν ότι το timing δεν είναι σωστό και ο παίκτης κρίνεται απαραίτητος.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα της ομάδας (και) στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας ότι είναι μια ακόμα απόδειξη της αλλαγής νοοτροπίας επί Αλμέιδα, σύμφωνα με την οποία κανένα ματς δεν αντιμετωπίζεται ως αγγαρεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x