Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δύσκολο να δούμε σύντομα δίδυμο Γκαρσία-Πόνσε»

Ο Γιώργος Τσακίρης εκτιμά πως δεν θα δούμε πολύ σύντομα δίδυμο Γκαρσία-Πόνσε στην ΑΕΚ.

Το βαρύ πρόγραμμα της ΑΕΚ, με τρία σερί ντέρμπι αμέσως μετά τη διακοπή, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να δούμε μαζί βασικούς του Λιβάι Γκαρσία και Έκι Πόνσε, όπως εκτιμά ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αλμέιδα το άφησε ανοιχτό, αλλά με τα σερί ντέρμπι που έχει η ΑΕΚ μετά τη διακοπή είναι δύσκολο να τους δούμε μαζί, γιατί θα πρέπει να διαχειριστεί και τις δυνάμεις των παικτών. Το πιο πιθανό είναι ο ένας να αποτελεί αλλαγή του άλλου. Αν πάντως γίνει, ο Λιβάι λογικά θα πάει πιο δεξιά, όπως έκανε χθες, γιατί είναι ένας παίκτης που στον χώρο είναι πολύ καλός», ανέφερε.

Για τις προσαγωγές και συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ που άναψαν πυρσό σε ταράτσα πολυκατοικίας δίπλα από το «Αθανάσιος Διάκος», είπε: «Είναι εκτός κάθε λογικής η σύλληψη έξι ανθρώπων για άναμμα πυρσού στην ταράτσα πολυκατοικίας. Δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο σε αυτό το πράγμα παγκοσμίως. ‘Βαφτίζουν’ περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου την πολυκατοικία και συνέλαβαν ανθρώπους χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό. Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος έδωσε αυτή την εντολή να προσαχθούν οι άνθρωποι. Μιλάμε για τελείως παράλογα πράγματα, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το έργο. Kαι η τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ άδικη ήταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x