Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως στο μεταγραφικό κομμάτι, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε σε φάση άνω τελείας, κυρίως σε ό,τι αφορά το ρεπορτάζ. Ο Αλμέιδα είναι σε διακοπές, περιμένουμε τις εξελίξεις, αν και νωρίς, σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Περιμένουμε νέα για τον τερματοφύλακα, τα δύο ακραία μπακ, δεδομένου ότι θα φύγει ο Σιντιμπέ, του αριστερού εξτρέμ, από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε ο Πισάρο και τα ανοιχτά ζητήματα του Αραούχο και του Άμραμπατ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχουμε και το θέμα με τον Κάλενς, για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται στην Τζιρόνα. Προτεραιότητα του παίκτη είναι η παραμονή του στην Ευρώπη και όχι η επιστροφή στο Περού. Αν ξεπεραστεί το θέμα της ρήτρας, υπάρχει πρόβλεψη για διετή συμβόλαια για το συμβόλαιο που θα του προταθεί από την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, επειδή ακούγονται πολλά αν θα υπάρξει ενίσχυση σε άλλες θέσεις, υπάρχει ένα θέμα με το υπάρχον ρόστερ, και αν θα προκύψουν πωλήσεις ή άλλες αποδεσμεύσεις, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί. Για τον Ζιρού, μη διαβάζετε τα social media (αφού έχει υπογράψει για το MLS). Άλλωστε, η ΑΕΚ έχει δύο τον Λιβάι και τον Πόνσε ως μπροστινούς. Για στόπερ και χαφ θα πάει, αν και εφόσον παραχωρήσει κάποιον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x