Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εκφράζει το DNA του Ενωσίτη το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα»

Για τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Ματίας Αλμέιδα, την εξαιρετική σχέση που έχουν και για τα δεδομένα στην ΑΕΚ ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ματίας Αλμέιδα, την πίστη του κόσμου της ΑΕΚ που εκφράζεται στο ακόμη ένα sold out κόντρα στη Λαμία και στα δεδομένα της τελευταίας αγωνιστικής αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Σωτήρη Ταμπάκο, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στο μήνυμα του ιδιοκτήτη της «Ένωσης» προς τον Αργεντινό κάνοντας λόγο πως πιο... ΑΕΚ δεν γινόταν να είναι, επισημαίνοντας ότι εκφράζει το DNA του κάθε Ενωσίτη και είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνει ο προπονητής ότι έχει τέτοια στήριξη.

Παράλληλα, μίλησε για την πίστη των φίλων των «κιτρινόμαυρων» που το δείχνει το sold out με τη Λαμία, κάνοντας λόγο πως είναι απίστευτο αυτό που γίνεται εδώ και δύο χρόνια, με τον κόσμο να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε ότι θα πρέπει να είναι χαμηλά η μπάλα όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς με δύο προπονήσεις δεν μπορούν να φανούν πολλά πράγματα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x