Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εξάντλησε τις πιθανότητες για να ξαναπαίξει ο Αραούχο»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Σέρχιο Αραούχο να μην χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και το πώς θα προσπαθήσει η ΑΕΚ να καλυφθεί το κενό του.

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην λείψει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡFM 94,6.

«Ο Αραούχο εξάντλησε τις πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά φέτος, με ένα κοκτέιλ ενέσεων ή κάτι τέτοιο. Όμως ο γιατρός που τον εξέτασε στην Ισπανία τού είπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, γιατί μπορεί να έκανε μεγαλύτερη ζημιά στον εαυτό του αν συνέχιζε να παίζει. Είναι σημαντική η απώλεια γιατί είναι ένας παίκτης που πέραν όλων των άλλων συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους με την ένταση που βγάζει», ανέφερε.

«Απομένουν πολλά παιχνίδια και θα πρέπει η ΑΕΚ να βρει τις λύσεις. Ο Τσούμπερ, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι η πρώτη επιλογή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις λύσεις του Πινέδα ή του Άμραμπατ. Ο Μεξικανός στο κομμάτι της έντασης πλησιάζει τον Αραούχο. Ο Μαροκινός μπορεί να προλάβει και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x