Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εκτός κανονισμού η τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ - Είχαμε πει ότι θα έχουμε πρόβλημα με τη ΔΕΑΒ»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Στην τιμωρία που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ενόψει της επόμενης σεζόν και για την οποία η «Ένωση» θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η σχετική ποινή ήταν εκτός κανονισμού, δεδομένου ότι στο εν λόγω παιχνίδι με τη Λαμία η κροτίδα δεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Εν αντιθέσει, δηλαδή, με την αντίστοιχη πρόσφατη τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Επανέλαβε, δε, την άποψή του ότι θα υπήρχε πρόβλημα με τη ΔΕΑΒ, καθώς και το ότι οι ΠΑΕ και η Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να συζητήσουν το θέμα. «Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Πρέπει να προστατευθεί το προϊόν. Κάποτε πρέπει να λέμε και ένα ''μπράβο'' στον κόσμο», συμπλήρωσε.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού του «δικεφάλου», καθώς και στα όσα γράφονται στη Γαλλία για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και την αδυναμία της γαλλικής ομάδας να κάνει δικό της τον Αργεντινό τεχνικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x