Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ευκαιρία της ΑΕΚ να βγάλει τον Ολυμπιακό εκτός τίτλου - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στα… πολλαπλά οφέλη που θα έχει η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης στο σημερινό ντέρμπι και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

Όχι μόνο θα παραμείνει μόνη πρώτη η ΑΕΚ αλλά θα… καθαρίσει και με έναν από τους διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος, αν κερδίσει τον Ολυμπιακό σήμερα, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είναι τεράστια ευκαιρία να βγάλει εκτός έναν εκ των άλλων τριών διεκδικητών του τίτλου και να εκμεταλλευτεί ενδεχομένως το όποιο αποτέλεσμα του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Το πρέπει είναι μεγάλο για τον Ολυμπιακό, ενώ θεωρώ ότι θα αλλάξει και η προσέγγιση από τον κόουτς σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους ντέρμπι», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι είναι ένα ματς που δουλεύεται από πλευράς Αλμέιδα σε συνάρτηση με τα άλλα δύο ντέρμπι που ακολουθούν για την «Ένωση» και για αυτό θέλει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο «φρεσκάρισμα» σε όποια θέση υπάρχει αυτή η δυνατότητα, βάσει επιλογών.

Αναφορικά με την 11άδα της ΑΕΚ, ο Τσακίρης εκτίμησε ότι πιθανότατα θα την αποτελούν οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x