Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ευτυχισμένη σεζόν για την ΑΕΚ, τώρα νταμπλ»!

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο.

Ο Γιώργος Τσακίρης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 χρονιά ευτυχίας αυτή για την ΑΕΚ, με την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τηΤο σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο. και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι ένας τίτλος που ήρθε με πάρα πολύ κόπο σε μια ευτυχισμένη σεζόν για την ΑΕΚ, που συνδύασε την επιστροφή της στο σπίτι της με το πρωτάθλημα και μπορεί να το συνδυάσει με το νταμπλ. Πάνω από 15.000 φίλοι της ΑΕΚ είναι ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα», τόνισε.

«Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και δεν έχασε τη συγκέντρωσή της στο γκολ που δέχτηκε από τον Άρη κόντρα στη ροή του αγώνα. Γύρισε το ματς στο πρώτο μέρος, όπως άξιζε να το κάνει βάσει ευκαιριών. Μέχρι το 60’ πήγε να το τελειώσει και μετά το διαχειρίστηκε. Ο Τσούμπερ και ο Φαν Βέερτ ήταν πολύ καλοί κι έτσι καλύφθηκε η σημαντική απουσία του Λιβάι Γκαρσία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x