Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ευτυχώς… νίκησαν Παναθηναϊκός και Άρης - Η ΑΕΚ κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ φέτος»

Στον λόγο που ήταν θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ τα διπλά Παναθηναϊκού-Άρη και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η «Ένωση» για να… σωθεί η χρονιά του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τη διαφωνία του με την άποψη ότι οι νίκες Παναθηναϊκού και Άρη (σε «Καραϊσκάκη» και Τούμπα αντίστοιχα) δυσχεραίνουν την προσπάθεια της ΑΕΚ να βγει στην Ευρώπη εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι είναι καλό για την «Ένωση» που θα υποχρεωθεί να παίξει για τη νίκη στο «Βικελίδης», αφού οπότε έπαιξε για δυο αποτελέσματα, έχασε.

Με αφορμή, δε, το διπλό του Άρη επί του ΠΑΟΚ, σημείωσε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι επίσης κακή ομάδα και έμεινε ζωντανός φέτος εξαιτίας των αποτελεσμάτων που έφερε (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) με την ΑΕΚ.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, χαρακτήρισε άψογη τη διαχείριση Οφρυδόπουλου με τον ΠΑΣ, σημείωσε ότι η αναρχία του Άμραμπατ προσφέρει περισσότερα στο πλάι και τόνισε ότι «μας πήρε δυο χρόνια να καταλάβουμε ότι ο Σιμάνσκι είναι καλύτερος ως εξάρι».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x