Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έχασε ευκαιρίες η ΑΕΚ, τώρα θα ήταν στο -4»

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ που της στοίχισαν βαθμολογικά.

Στις ευκαιρίες που… πέταξε η ΑΕΚ απέναντι σε Αστέρα και Ολυμπιακό για να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός κατάλαβε πως δεν μπορούσε αλλιώς να πάρει το ματς και πήγε να το κλέψει. Έχασε τεράστια ευκαιρία η ΑΕΚ, ακόμη μία. Αν είχε πάρει τα παιχνίδια με Αστέρα και Ολυμπιακό, στα οποία ήταν πολύ καλύτερη αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες, θα ήταν τώρα στο -4 αντί στο -8. Χαίρομαι που δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση στην ομάδα για την εμφάνιση και είναι όλοι πολύ συνειδητοποιημένοι», ανέφερε.

Όσο για το αν εντοπίζει πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ; «Ο Λιβάι ήταν ο μοιραίος του αγώνα χθες με τις ευκαιρίες που έχασε. Είναι ωστόσο ο μόνος φορ του Top 4 που είναι τόσο ψηλά στους σκόρερ και παίζει ούτε καν έναν γύρο κλασικός επιθετικός για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες φάσεις και μικρή παραγωγικότητα αναλογικά. Πάντως ο Αλμέιδα δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει αυτό που έχει φτιάξει, γιατί ο Λιβάι εξυπηρετεί καλύτερα το πλάνο του σε αυτή τη θέση, όπως και ο Αραούχο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x